badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Fred Besselink overleden - VBO
© VBO

Fred Besselink overleden

Fred Besselink overleden - VBO
© VBO +

Heden morgen, 6 oktober 2014, heeft ons het droevige bericht bereikt dat Fred in de nacht van 5 op 6 oktober 2014 is overleden.

Dit bericht heeft ons diep getroffen. Fred was een heel actieve man met veel capaciteiten. Zo deed hij in onze vereniging vrijwel alle teksten voor het Technisch Bulletin, alle artikelen voor de website, keek hij kritisch naar alle stukken die anderen schreven.

Ook ging hij vaak met andere bestuurders op pad om zaken te regelen. Buiten onze vereniging was hij in het dagelijkse leven docent. Training gaf hij ook bij een vereniging waar men nu ook in zak en as zal zitten.

Voor Badminton Nederland was hij opleider van sportleiders. In dat kader zou hij net beginnen met een werkgroep waarin naar de inhoud van die opleidingen gekeken zou worden. Ik persoonlijk zal hem missen voor de contacten die we hadden, zijn speciale vorm van humor, zijn inzicht in de te regelen zaken, zijn kennis van de materie die besturen heet.

Wij wensen de familie sterkte in deze voor hen plotseling gekomen moeilijke periode.

Bill Boshoven
Voorzitter Vereniging Badminton Oefenmeesters

geplaatst door

verkregen via VBO

vorig artikel

Onderzoek nieuwe klasse Aangepast Badminton Circuit

4 jaar geleden

volgend artikel

Aangepast Badminton Paralympisch in 2020

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 49 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws