Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Yonex Dutch Open

Oranje-duo Muskens/Piek brengt Almere in extase

© Yonex Dutch Open+

Eefje Muskens en Selena Piek hebben de titel gegrepen in het vrouwendubbel op de Yonex Dutch Open in Almere. Het Oranje-duo leverde deze fantastische prestatie door in de finale met 11-8, 4-11, 11-9 en 11-10 af te rekenen met de Indonesische vrouwen Shendy Puspa Irwati/Vita Marissa (4).

De als eerste geplaatsten Muskens en Piek (wereldranglijstnummer 11) speelden een geweldige wedstrijd en schoten als een raket uit de startblokken. Na een mindere tweede game, herpakten de Nederlandse vrouwen zich en stoomden door naar de overwinning.

Muskens en Piek straalden na het behalen van hun titel. "Het is echt ongelofelijk dat we gewonnen hebben, geweldig! De dropshots waren heel scherp vandaag en we maakten geen service fouten. Alleen de tweede game was, met veel fouten van onze kant, minder. Maar we zijn super blij!"

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

BWF Cooperating in Match-Fixing Investigation

3 jaar geleden

volgend artikel

Muskens/Piek wint goud op Yonex Dutch Open

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 10 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws