SportSport

Robin Tabeling kampt met hernia

Robin Tabeling kampt met hernia

Zoals aangegeven in mijn vorige stukjes heb ik al sinds de zomer last van mijn rug. Met ups en downs ben ik de laatste maanden doorgekomen en leek het zelfs weer de goede kant op te gaan.

clubzoeker

Maak kennis met Joshua Donker!

Helaas kreeg ik een flinke terugval voor de Dutch Open en heb ik 3 dagen op bed gelegen met pijnstillers. Deze werkten goed en ik kon zowaar de Dutch Open pijnvrij spelen. Maar een gebrek aan wedstrijdritme en niet één volle week training resulteerde in maar 1 echt goede set van Ruben en mij in de dubbel.

Mijn gevoel werd op twee manieren bevestigd. 1: Ik kan echt niet tegen mijn verlies, ik wilde meteen weer de baan op en het opnieuw proberen en keihard trainen. 2: mijn rug liet het mij toch niet helemaal toe.

Na overleg met de fysiotherapeut en sportarts toch besloten een MRI te laten maken, want dit waren geen normale rugpijnsymptomen meer. Daar lig je dan op een bedje, klaar om het monsterlijk grote MRI apparaat ingereden te worden.

De vriendelijke hulpverlener verteld dat de koptelefoon wordt opgedaan met een radio om het luide gebonk tegen te gaan. De vriendelijke man had mij ook kunnen vertellen dat door de koptelefoon kinderen voor kinderen klonk, want het luide gebonk kwam er nog steeds ruim bovenuit. Voor alles is een eerste keer, en zo ook de MRI voor mij. Stilliggen gedurende 15 minuten, zo energiek als ik altijd ben, zo rustig lag ik daar. Het stilliggen ging mij beter af dan gedacht, wel moest ik aan allemaal gekke scenario's denken zoals: wat als een meisje opeens zo'n spin ziet op 2 mm van haar hoofd vandaan. Ik denk niet dat die vriendelijke man nog zo vriendelijk is als ze daarom de noodknop indrukt. Bij mij ging gelukkig alles goed en kon ik naar huis, wachtend op de uitslag.

Lees de rest van dit artikel op de website van Robin Tabeling.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

De Vereniging Badminton Oefenmeesters (VBO) hield zaterdag 2 maart jl. een algemene ledenvergadering waar de vereniging opgeheven…

26 march 2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Het is de spelers van Almere niet gelukt om de finale om het landskampioenschap winnen. In een goedgevuld en super sfeerrijke…

24 march 2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

In de finale in de Maaspoort Den Bosch was DKC met 5-1 te sterk voor Almere. Mark Caljouw en Michiel Kruijt van DKC versloegen…

23 march 2024

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Na vorige week al de halve finale te hebben gehaald bij de All England hebben Robin Tabeling en Selena Piek opnieuw een…

23 march 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!