Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© René Lagerwaard

Singletitels op Yonex Dutch Open voor Jayaram en Zhang

© René Lagerwaard+

De enkelspeltitels op de 66ste Yonex Dutch Open zijn een prooi geworden voor de Amerikaanse Beiwen Zhang, bij de vrouwen, en de Indiër Ajay Jayaram bij de mannen. Vooral de eindstrijd bij de mannen was een schitterende partij.

Beiwen Zhang, als eerste geplaatst in Almere, imponeerde al de hele week in het Topsportcentrum in Almere en maakte haar plaatsing zondag meer dan waar. In de finale wist ze Yu Po Pai uit Taipei met 11-9, 11-7 en 11-8 te verslaan. Eerder dit jaar wist Pai de Amerikaanse nog te kloppen op de Canada Open.

Ajay Jayaram, net terug van een half jaar blessureleed, kroonde zich na vijf games tegen de jeugdige Indonesiër Ihsan Maulana Mustofa tot winnaar. In een aantrekkelijke partij, waarbij het beide kanten op kon, trok Jayaram de wedstrijd met 10-11, 11-6, 11-7, 1-11 en 11-9 naar zich toe.

De Fransen Baptiste Careme en Ronan Labar grepen de eerste prijs in het mannendubbel. Het als vierde geplaatste koppel won in de finale met 5-11, 11-10, 11-10 en 11-7 van de ongeplaatste Indonesiërs Fran Kurniawan/Agripinna Prima Rahmanto Putra.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Muskens/Piek wint goud op Yonex Dutch Open

3 jaar geleden

volgend artikel

NOS: Muskens/Piek wint Dutch Open

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 2 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws