badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Start-Besttoernooi op 3 januari 2015 - Edwin Sundermeijer
© Edwin Sundermeijer

Start-Besttoernooi op 3 januari 2015

Start-Besttoernooi op 3 januari 2015 - Edwin Sundermeijer
© Edwin Sundermeijer +

Het Badmintonplanet Start-Besttoernooi komt er weer aan! Alle jeugd is weer van harte uitgenodigd om op 3 januari de strijd met elkaar aan te gaan. Op dit moment is het toernooi geopend en zijn de eerste deelnemers bekend.

Wil je ook meedoen, dan kun je je inschrijven via www.badmintonnederland.toernooi.nl. Je mag dan met twee onderdelen meedoen waarbij je mag kiezen uit de mix, dubbel of enkel. Het eten is hierbij inbegrepen. Er is natuurlijk ook weer een tombola met mooie prijzen en een leuke gamehoek, zodat we het nieuwe jaar sportief en gezellig kunnen beginnen. Schrijf je dus snel in, want vol is vol!

geplaatst door

via BC Alouette

vorig artikel

Duinwijck met 3-5 te sterk voor Slotermeer

3 jaar geleden

volgend artikel

Yes!

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 40 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws