badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
The Flying Shuttle pakt twee punten van Almere - TFS Barendrecht
© TFS Barendrecht

The Flying Shuttle pakt twee punten van Almere

The Flying Shuttle pakt twee punten van Almere - TFS Barendrecht
© TFS Barendrecht +

In een matig gevulde sporthal Lagewei, hebben beide teams er een spannende wedstrijd van gemaakt. Ondanks de verwachte kwaliteitsverschillen gingen een aantal partijen gelijk op.

De dubbels gingen overtuigend naar Almere, Ruben Kweekel en Bart Strijbosch moesten hun meerdere erkennen in Dave Khodabux en Alex Vlaar, Met de game standen 10-21 en 12-21. De damesdubbel liep een stuk beter als vorige week de 1e game ging met 14-21 naar de dames Cheryl Seinen en Yvonne Sie.

De 2e game kwam TFS nog dicht bij maar ging na een spannend slot naar de dames van Almere.

De partij tussen Saber Afif en Justin Teeuwen was zon partij waar alles in zat uitstekend badminton en eveneens een spannend slot. De 1e game ging met 21-15 naar Saber Afif de 2e met 13-21 naar Justin. De derde werd met 23-21 in het voordeel van Saber beslist. De tweede heren single tussen Joran Kweekel en Stephan Brandenhorst ging eveneens naar Almere. Joran speelde een prima 1e game en besliste deze met overtuiging af met een 21-13 af. De 2e en 3e ging naar Stephan waarbij de ervaring en een tandje bij bepalend was.

Bij de dames single verraste Pascalle van Nielen door in twee games Manon Sibbald te verslaan met 21-19 en 21-18. Sandy Bommeleyn speelde een prima partij tegen Tamara van der Hoeven. Met telkens een redelijk aantal punten voorsprong voor Sandy wist Tamara toch de winst naar zich toe te trekken met 18-21 en 20-22.

De beide mixen vielen de kant van Almere op, Ruben en Jeannette konden niet bolwerken tegen het geroutineerde koppel Dave en Yvonne, waardoor de uitslag van 14-21 en 17-21 in het voordeel van Almere een feit was.. De laatste partij tussen Joran en Sandy tegen Justin en Cheryl kende een duidelijke uitslag van 17 -21 en 16-21 in het voordeel van Almere. Toch was coach Afif niet ontevreden over het koppel Joran en Sandy die voor de eerste keer samen op de baan stonden.

De volgende wedstrijden staan op het programma van 18 en 19 oktober. Dan is het tweede dubbelweekend aan de orde. Eerst uit tegen de huidige landskampioen en zondag om 12.00 uur thuis tegen concurrent Victoria uit Limburg.

geplaatst door

verkregen via TFS Barendrecht

vorig artikel

Derde overwinning voor DKC

4 jaar geleden

volgend artikel

Amersfoort sluipt naar tweede plaats

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 30 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws