badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
VELO staat voor tweede dubbelweekend - VELO
© VELO

VELO staat voor tweede dubbelweekend

VELO staat voor tweede dubbelweekend - VELO
© VELO +

Na de Yonex Dutch Open van vorig weekend worden komend weekend weer de wedstrijden van de eredivisie hervat. Er staat zelfs een dubbelweekend voor de deur.

Aanstaande zaterdag 18 oktober zal VELO een thuiswedstrijd spelen tegen TFS Barendrecht en op zondag 19 oktober zal het Wateringse team ook een thuiswedstrijd spelen tegen Roosterse.

Het team van TFS Barendrecht staat momenteel laatste in de eredivisie. Zij staan 1 punt achter op BV Van Zijderveld die de een-na-laatste plek bezet. Het Barendrechtse team heeft afgelopen seizoen een nieuwe coach en kopman binnen gehaald, namelijk Saber Afif. Hij zal zeer waarschijnlijk de eerste herensingle op zich nemen. Ook is er een jong talent aan het team toegevoegd: Joran Kweekel. Hij zit in de nationale selectie -17 en heeft al een paar punten binnen gehaald voor het team.

Zondag zal Roosterse vanuit het verre zuiden naar Wateringen toekomen. Zij staan momenteel zesde en hebben 1 punt meer dan VELO die zevende staat. Het Roosterse team bestaat uit onder andere Wendy Hoeve, Roxanne Molenmaker, Linda Hoedemakers, Ceriel Custers en Marijn Put. Zij zullen er zondag waarschijnlijk alles aan doen om boven VELO te blijven staan.

Het dubbelweekend is een belangrijk weekend voor VELO na de afgelopen drie nederlagen. Het Wateringse team zal erop gebrand zijn om met twee overwinningen het dubbelweekend af te sluiten.

De wedstrijd tegen TFS Barendrecht wordt op zaterdag 18 oktober om 14.30 uur in de VELO-hal in Wateringen gespeeld. Op zondag 19 oktober 14.00 uur staat de wedstrijd tegen Roosterse op de planning en ook deze wordt in de VELO-hal gespeeld in Wateringen. Het adres van de VELO-hal is Noordweg 26, 2291 EE Wateringen.

geplaatst door

verkregen via Van Zundert / VELO

vorig artikel

Dubbelweekend voor Slotermeer

4 jaar geleden

volgend artikel

Specialiseren dan maar? Trainer biedt zich aan...

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 23 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws