badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
Deze afbeelding hoort bij 'Victoria haalt twee punten tegen DKC' en is gemaakt door BC Victoria
© BC Victoria

Victoria haalt twee punten tegen DKC

Deze afbeelding hoort bij 'Victoria haalt twee punten tegen DKC' en is gemaakt door BC Victoria
© BC Victoria+

De start van de vierde thuiswedstrijd van Victoria was minder succesvol dan de voorgaande wedstrijden.

De herendubbel van Ben Maes en Birger Abts was tegen het koppel van DKC Michiel Kruijt en Thomas Wijers in twee sets kansloos. De damesdubbel van Meta Knuth en Jessie van Wijk konden na de eerste gewonnen set het niveau niet vasthouden en moesten in de derde set de winst aan Ginny Severien/Alida Chen laten.

De singels werden met de twee herensingels gestart. Robert Kwee komt na een langslepende blessure steeds beter in zijn spel. Helaas was het nog niet voldoende om Mark Caljouw voldoende weerstand te bieden; de winst ging in twee sets naar Mark. Birger Abts speelde weer een zogeheten 'thriller'. Dit keer moest na een lang gevecht Thomas Wijers het hoofd buigen. Na een achterstand van 5 punten in de derde set zegevierde Birger met 21-19.

Vergelijkbaar spannend was ook de 1e Damessingle van Lieke Maes tegen Ginny Severien. Na een verloren eerste set herstelde zich Lieke uitstekend en won de derde Set in de verlenging met 24-22. Daarmee was het tweede punt voor Victoria binnen. Ann Knaepen kon in haar singel tegen Alida Chen niet de juiste draai vinden. Met vlagen goed spel, lukte het haar niet om haar ongeslagen status te behouden. In twee sets won Alida.

In de afsluitende gemengddubbels kon Victoria niet meer scoren, waardoor de einduitslag 6-2 voor BC DKC kwam. Volgende week speelt BC Victoria wederom thuis; dan tegen VELO. Deze wedstrijd wordt eenmalig gespeeld in Sporthal Palemig te Heerlen, om 19.00 uur.

door

via BC Victoria

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Wederom zege voor DKC

3 jaar geleden

volgend artikel

De maandagkranten van 27 oktober 2014

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 3 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws