badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Almere zaterdag tegen TFS Barendrecht - BV Almere
© BV Almere

Almere zaterdag tegen TFS Barendrecht

Almere zaterdag tegen TFS Barendrecht - BV Almere
© BV Almere +

Zaterdagavond 29 november 2014 komt TFS Barendrecht op bezoek in Sportcomplex RCS voor de Carlton Eredivisiewedstrijd tegen Qontent Almere.

Qontent Almere staat op de tweede plaats met 60 punten uit elf wedstrijden en dat mag zonder meer een verdienstelijke prestatie worden genoemd. Wel moet worden opgemerkt dat de plekken twee en drie op de ranglijst worden ingenomen door DKC en Amersfoort en dat beide teams één wedstrijd minder hebben gespeeld en wel tegen elkaar.

De tegenstander van Qontent Almere is samen met Van Zijderveld de hekkensluiter in de eredivisie met 23 punten uit elf wedstrijden. Om een play-offplek veilig te stellen voor Qontent Almere zou een goed resultaat tegen Barendrecht heel goed uitkomen.

Zaterdagavond worden er nog vier wedstrijden gespeeld. Van Zijderveld zal de laatste plaats achter zich willen laten en thuis een goed resultaat willen neerzetten tegen Slotermeer en Slotermeer is nog volop in de race om in het linkerrijtje te komen van de eredivisie. Dat wordt dus een leuke wedstrijd.

Amersfoort gaat naar Victoria en het is voor Victoria te hopen dat zij over hun Belgische inbreng kunnen beschikken, want anders weet Amersfoort wel raad met de Hoensbroekers.

Ook DKC vertrekt naar het zuiden des lands en zal de tegenstander Roosterse beslist niet onderschatten, want de club uit Roosteren staat niet voor niets op de vijfde stek.

Van Zundert Velo tegen Duinwijck zou normaal gesproken dé wedstrijd zijn van deze speelronde, maar Van Zundert / VELO zal tegen de legionairs van Duinwijck alles uit de kast moeten halen om een goed resultaat te boeken.

geplaatst door

verkregen via BV Almere

Wat vind jij? Er zijn al 34 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws