badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Drie punten voor TFS Barendrecht tegen Slotermeer - TFS Barendrecht
© TFS Barendrecht

Drie punten voor TFS Barendrecht tegen Slotermeer

Drie punten voor TFS Barendrecht tegen Slotermeer - TFS Barendrecht
© TFS Barendrecht +

The Flying Shuttle startte de tweede helft van de competitie in Amsterdam tegen Slotermeer. De uitslag was hetzelfde als de thuis wedstrijd 5-3 in het voordeel van Slotermeer.

De DD en de 1e mix partijen waren een duidelijke overwinning voor de Amsterdamers. De overige partijen konden beide kanten opvallen.

De HD ging met 22-20 en 21-19 naar Leon Nottelman en Dennis van Zijderveld. Zowel de dames singles als de heren singles moesten in 3 games gespeeld worden. De punten werden eerlijk verdeeld de heren singles gingen me terug naar Barendrecht en de dames singles bleven in Amsterdam. Zowel Saber Afif als Joran Kweekel speelde een sterke partij, waardoor de stand nog alle kanten uit kon.

Helaas moesten Pascalle van Nielen en Sandy Bommeleyn na een harde strijd hun meerdere erkennen in Esther Kuilman en Raquel Humphries.

Joran Kweekel en Sandy Bommeleyn konden de 1e game nog goed meekomen maar in de 2e game werden ze door een sterke mix van partij van Ralph Starren en Jessica Ottenhoff geklopt.

Het Barendrechtse koppel Ruben Kweekel en Jeannette van der Werff gaven een goed vervolg aan hun mix van vorige week. En wisten ook tegen Dennis van Zijderveld en Esther Kuilman met overtuigende cijfers de overwinning naar zich toe te trekken met 15-21 en 11-21.

De mee gereisde supporters hebben mooie partijen gezien die een goede basis zijn voor het vervolg van de competitie.

Komend weekend zijn er geen wedstrijden gepland, 22 november ontvangt The Flying Shuttle, BC Amsersfoort om 18.00 uur in sporthal Lagewei in Barendrecht.

geplaatst door

verkregen via TFS Barendrecht

vorig artikel

Ruim 1.100 deelnemers Regio Kampioenschappen

4 jaar geleden

volgend artikel

VELO lijdt nederlaag tegen degradatiekandidaat

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 53 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws