Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Ken je deze spelers al?

© badmintonline

Duinwijck handhaaft koppositie, DKC komt naderbij

© badmintonline+

In speelronde 9 van de Carlton Eredivisie heeft Duinwijck haar koppositie weten te handhaven en is DKC de ploeg uit Haarlem tot op een punt genaderd.

Duinwijck heeft in een spannende en gelijkopgaande strijd met 4-4 gelijk gespeeld tegen de nummer 3 van de ranglijst Amersfoort. De ploeg uit Amersfoort kwam nog wel met 4-3 voor, maar moest uiteindelijk genoegen nemen met een gelijkspel. Door dit gelijke spel en doordat DKC zelf met 5-3 wist te winnen bij Slotermeer, is de ploeg uit Den Haag op de helft van de competitie nog maar een punt verwijderd van de koppositie.

Qontent Almere blijft aanhaken bij de top 4 door een 5-3 overwinning op Roosterse en zo het verschil met Roosterse, dat op plaats 5 staat, te vergroten. Van Zundert/VELO wist bij Victoria weer eens te winnen. Tot 3-3 ging het nog gelijk op, maar door overwinningen in het gemengddubbel kon de ploeg uit Wateringen met een 5-3 zege huiswaarts keren.

In het duel om de onderste plaatsen van de ranglijst wist Van Zijderveld thuis het onderlinge duel met TFS Barendrecht te winnen met 5-3 en zo de achterstand op de ploeg uit Barendrecht terug te brengen naar een punt verschil.

Uitslagen speelronde 9

  • Van Zijderveld - TFS Barendrecht (5-3)
  • Victoria - Van Zundert/VELO (3-5)
  • Duinwijck - Amersfoort (4-4)
  • Roosterse - Qontent Almere (3-5)
  • Slotermeer - DKC (3-5)

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er zijn al 7 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws