badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Mooie overwinning van VELO tegen Victoria - Van Zundert / VELO
© Van Zundert / VELO

Mooie overwinning van VELO tegen Victoria

Mooie overwinning van VELO tegen Victoria - Van Zundert / VELO
© Van Zundert / VELO +

Van Zundert / VELO heeft de uitwedstrijd tegen BC Victoria in het verre Limburg met 5-3 in hun voordeel weten te beslissen.

Hiermee hebben ze zich gerevancheerd voor het dikke verlies afgelopen week tegen BV Almere en is hopelijk de stijgende lijn weer ingezet.

De dubbels werden eerlijk verdeeld tussen de twee teams. De herendubbel werd in twee degelijke sets gewonnen door het duo Russell Muns en invaller Ruud Nagel en de damesdubbel werd helaas nipt in drie sets verloren door Myke Halkema en invalster Marjolein Doeland. Hierna was het de beurt aan de singelaars.

Beide herensingles werden redelijk eenvoudig in twee sets gewonnen door Jim Middelburg en Ruud Nagel van het team uit Wateringen. Helaas werden beide damessingles door Imke van der Aar en Marjolein Doeland echter in twee games verloren, ondanks dat de dames hun huid zo duur mogelijk verkochten.

De gemengddubbels moesten dus de doorslag geven bij een 3-3 tussenstand. De eerste gemengddubbel werd vrij eenvoudig gewonnen door Russell Muns en Myke Halkema. De tweede mix ging wat lastiger, maar werd in drie games gewonnen door het Wateringse duo Jim Middelburg en Imke van der Aar. Dit bracht de eindstand op 5-3 in het voordeel van Van Zundert / VELO.

De volgende wedstrijd speelt Van Zundert / VELO op zaterdag 8 november uit in Amstelveen tegen BV Van Zijderveld dat momenteel de laatste plaats bezet.

geplaatst door

verkregen via Van Zundert / VELO

Wat vind jij? Er zijn al 43 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws