Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Badminton Nederland

Open huis alle 30 Topsport Talentscholen (LOOT-) en 4 CTO's

© Badminton Nederland+

Op woensdag 26 november 2014 houden alle 30 Topsport Talentscholen (= LOOT scholen) en de 4 CTO's open huis speciaal voor al die (aspirant) NOC*NSF status leerlingen, die talentprogramma's van de Sportbonden willen combineren met Voortgezet Onderwijs.

Waarom de Topsport Talentschool?

Om op het allerhoogste niveau te kunnen presteren, maak je gebruik van de beste ingrediënten. En dat geldt natuurlijk ook voor je schoolopleiding.

Een opleiding die je de allerbeste kansen biedt. Want die heb je nodig voor na je sportcarrière. Dus kies je voor de enige school die (aanstaande) topsporters onder zijn hoede neemt en echt intensief begeleidt... de Topsport Talentschool. Daar weten ze wat je nodig hebt. Daar zorgen ze voor een optimale combinatie van topsport en onderwijs. Daar zijn de lijnen naar NOC*NSF, naar de sportbonden en naar de trainers erg kort. Zon kans laat je toch niet liggen?

En zelfs als je die absolute top niet haalt, is een Topsport Talentschool een uitstekende optie. Je krijgt er in ieder geval de kans om het te proberen.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Met dwarsdenken is de bond ook geholpen!

3 jaar geleden

volgend artikel

De Nederlandse Eredivisie Badminton: hoe verder?

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 9 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws