badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Slotermeer haalt gelijkspel op in Wateringen

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen VELO op het programma na een weekend van rust voor onze spelers, omdat toen de Regionale Kampioenschappen werden gehouden in Almere. Het team had dus de nodige energie weer opgedaan om af te reizen naar Wateringen.

Slotermeer haalt gelijkspel op in Wateringen - BV Slotermeer
© BV Slotermeer
Slotermeer haalt gelijkspel op in Wateringen - BV Slotermeer
© BV Slotermeer +

 

Voordat we mochten beginnen met de dubbels, werd Velo nog in het zonnetje gezet doordat ze genomineerd zijn voor Beste sportploeg van het jaar in de regio West. Een mooie prijs die ze hopelijk in de wacht mogen slepen. Eindelijk was het zo ver, onze heren Leon en Tim mochten tegen de gebroeders Muns, die het onze mannen niet makkelijk gingen maken. Na zelfs de 1e set close te hebben verloren, hebben ze toch netjes de spannende 2e en 3e set naar zich toe getrokken. Zo spannend was het ook op de andere baan, waar Jessica met Raquel het moesten uitvechten tegen Myke Halkema en invalster Michelle Middelburg. Waar zij wel de 1e set wonnen, verloren onze dames de 2e en 3e nipt.

Stand 1-1 dus en de 2e HE en 1e DE gingen de baan op. Ralph mocht tegen invaller Joey Muns optreden. Er werd direct sterk begonnen door Ralph en de 1e set is nooit in gevaar geweest. De 2e set had een redelijk gelijk spelverloop, maar op het einde slopen er wat slordigheden in omdat de concentratie wat was weg gezakt, maar toch prima de wedstrijd in 2 sets gewonnen. Esther had het in haar single een stuk lastiger tegen Imke van der Aar. Met de nodige lange rally's en een flink portie fighting spirit kon ze niet voorkomen dat Velo er met het winstpunt vandoor ging.

2-2 en alles was nog mogelijk. Nu mochten Leon en Raquel gaan strijden voor de punten in hun single. Leon mocht aan de bak tegen invaller Ruud Nagel en Raquel tegen invalster Michelle Middelburg. In beide partijen lieten onze Slotermeerders zien dat ze de punten heel graag mee naar huis wilden nemen en lieten hun tegenstander flink zweten en werken, met een prima resultaat door in 2 sets allebei te winnen.

2-4 in ons voordeel, minimaal 1 punt uit de mixen was op gehoopt. Dit verliep toch anders helaas, want zowel Ralph/Jessica als Tim/Esther konden niet echt een grote vuist maken tegen de VELO-koppels. Ze hebben zeker gevochten maar het lukte niet om te winnen, waardoor het 4-4 is gebleven en we genoegen mee moest nemen. Er zat zeker meer in vandaag, maar we nemen de aandachtspuntjes mee naar de volgende wedstrijd en gaan er dan weer vol voor!

Supporters die waren mee gereisd naar Wateringen, bedankt!!! Altijd gezellig om jullie op de tribunes te zien en horen, hopelijk de volgende wedstrijd weer!

geplaatst door

verkregen via BV Slotermeer

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !
vorig artikel

DKC speelt gelijk tegen koploper

4 jaar geleden

volgend artikel

Remco Hol reageert op vragen over A Clear Future

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 9 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws