badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
TFS Barendrecht buigt diep voor Amersfoort - TFS Barendrecht
© TFS Barendrecht

TFS Barendrecht buigt diep voor Amersfoort

TFS Barendrecht buigt diep voor Amersfoort - TFS Barendrecht
© TFS Barendrecht +

The Flying Shuttle moest het opnemen tegen BC Amersfoort, de nummer 4 van de ranglijst. De ploeg uit Amersfoort had vele mutaties maar wist ondanks dit feit een ruime overwinning te behalen in Barendrecht.

Ook The Flying Shuttle had wat griepproblemen en dat had zijn weerslag op de wedstrijd. Zowel Saber Afif als Pascalle van Nielen konden daardoor geen vuist maken om goede tegenstand te bieden aan Vincent de Vries en Debora Jille.

De HD ging met 12-21 en 12-21 naar Vincent de Vries en Ruben Jille De DD gaf meer spanning de 1e game ging nipt naar Stella Li en Romy de Laak met 23-25, Jeannette van der Werff en Pascalle van Nielen herstelde zich met 21-16 en 21-14 en scoorde het enige punt voor TFS.

Zowel de dames singles als de heren singles werden ruime overwinningen voor de ploeg uit Amersfoort. In de beide mix partijen kon The Flying Shuttle iets meer tegenstand bieden, maar ook Jeannette en Ruben gingen in 2 games ten onder met 16-21 en 19-21. Joran Kweekel en Sandy Bommeyn konden nog een 3e game afdwingen maar die ging ruim naar Luc Maessen en Debora Jille, 13-21, 21-13 en 10-21.

Komend weekend wacht The Flying Shuttle een zware uitwedstrijd tegen de huidige lijst aanvoeder Adidas Almere.

geplaatst door

verkregen via TFS Barendrecht

vorig artikel

Almere pakt alle punten

3 jaar geleden

volgend artikel

Erik Meijs bij de laatste 16 van de Scottish Open

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 43 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws