badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

VELO begint in Amstelveen aan tweede helft Carlton Eredivisie

De eerste helft van de Carlton Eredivisie zit er alweer op. Door blessureleed zijn er door VELO niet de punten gepakt waar van tevoren op gehoopt was.

VELO begint in Amstelveen aan tweede helft Carlton Eredivisie - Van Zundert / VELO
© Van Zundert / VELO
VELO begint in Amstelveen aan tweede helft Carlton Eredivisie - Van Zundert / VELO
© Van Zundert / VELO +

 

De weg naar de play-offs lijkt lang, maar het team van VELO zal er alles aan doen om het gat met de nummers 1 tot en met 4 zo klein mogelijk te maken. Aanstaande zaterdag 8 november zullen ze in een uitwedstrijd tegen degradatiekandidaat Van Zijderveld de nodige punten moeten gaan pakken.

In de wedstrijd tegen Van Zijderveld eerder dit seizoen werd er door Van Zundert / VELO met 7-1 gewonnen. De enige verliespartij kwam toen van Sergio Kepel in de herensingle. Lester Oey deed toen niet mee aan de kant van Van Zijderveld. Volgende week zal hij er waarschijnlijk wel bij zijn, waardoor het voor Van Zundert / VELO misschien iets lastiger zal worden om met dezelfde uitslag naar huis te gaan. Van Zijderveld staat vooralsnog op een degradatieplaats, maar zal zeker hun uiterste best doen om het het Wateringse team zo moeilijk mogelijk te maken.

De wedstrijd tegen Van Zijderveld wordt gespeeld op zaterdag 8 november om 19.00 uur in sporthal De Meerkamp in Amstelveen. Het adres is Van der Hooplaan 239, 1185 LN Amstelveen.

geplaatst door

verkregen via Van Zundert / VELO

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !
vorig artikel

Voorbeschouwing EK kwalificatie 2014 door Rune Massing

4 jaar geleden

volgend artikel

Zeg nu nog eens dat badminton saai is

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws