badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
VELO ontvangt koploper Duinwijck - Van Zundert / VELO
© Van Zundert / VELO

VELO ontvangt koploper Duinwijck

VELO ontvangt koploper Duinwijck - Van Zundert / VELO
© Van Zundert / VELO +

Aanstaande zaterdag 29 november om 19.00 uur speelt Van Zundert / VELO weer een thuiswedstrijd tegen de koploper van de Carlton Eredivisie BC Duinwijck.

De wedstrijden tussen Van Zundert / VELO en BC Duinwijck worden meestal gezien als een topper in de Carlton Eredivisie, maar momenteel is het gat wel erg groot tussen de huidige landskampioen en de huidige koploper.

Vorig weekend werd er door Van Zundert / VELO een goede prestatie neergezet door 4-4 gelijk te spelen tegen BV Slotermeer. De invallers overtroffen de verwachtingen en zo werd er, na een 2-4 achterstand, toch nog gelijk gespeeld. Maar komende zaterdag zullen de Wateringers extra aan de bak moeten. BC Duinwijck uit Haarlem heeft nog geen wedstrijd verloren en is dan ook niet voor niets koploper. Tijdens de uitwedstrijd van Van Zundert / VELO in Haarlem werd het 7-1 voor BC Duinwijck. Het zal dus een hele uitdaging worden om zaterdag te winnen van de koploper, maar Van Zundert / VELO zal alles in de strijd gooien om thuis de winst te pakken.

De wedstrijd tegen BC Duinwijck wordt gespeeld op zaterdag 29 november om 19.00 uur in de VELO-hal. Het adres is Noordweg 26, 2291 EE Wateringen.

geplaatst door

verkregen via Van Zundert / VELO

Wat vind jij? Er zijn al 33 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws