badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Fijne feestdagen!

Zo tegen het eind van dit jaar is het een goed moment om terug te kijken op de afgelopen 11, bijna 12 maanden. Ik begin echter met een groet aan alle bezoekers: fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Fijne feestdagen! - badmintonline.nl
© badmintonline.nl
Fijne feestdagen! - badmintonline.nl
© badmintonline.nl +

 

Voor mijzelf betekende 2014 het verhuizen naar een nieuw huis, ein-de-lijk een eigen auto en met de aankoop van mijn eerste smartphone trad ik de eenentwintigste eeuw binnen. Tel daarbij een eerste seizoen in de vierde divisie op én het verwelkomen van een nieuw neefje en mijn 2014 was geslaagd.

Belangrijke veranderingen

Voor badmintonline.nl was het een jaar met een aantal belangrijke veranderingen. Met ongeveer drieduizend artikelen verwelkomden we iets meer dan 56.000 unieke bezoekers. Dat is vergeleken met grote landelijke sites héél bescheiden, maar voor een niche-doelgroep als badminton zijn we erg blij met ons bereik. En opnieuw een groei van ruim 15% t.o.v. 2013.

Eind augustus gooiden we het roer ook aan de bezoekerskant om: sinds dat moment staan we anoniem reageren niet meer toe. Een verandering die niet voor iedereen 'makkelijk' was, maar wel een die past bij het beleid dat we sindsdien voeren: positief en kritisch. In de samenwerking met BadmintonInfo - sinds april heeft badmintonline.nl een eigen rubriek in dit blad - gebruiken we dit ook als leidraad.

Op 12 november rolden we de grootste update tot dusver uit: een nieuwe vormgeving van de website met betere gebruikerservaring op mobiele apparaten. Inmiddels bezoekt 54% van alle bezoekers de website met een smartphone of tablet. Daarnaast kwam op veler verzoek de zoek-functie terug en voegden we spelersprofielen toe. Jullie feedback is welkom en we blijven de site verbeteren.

2015

Voor het nieuwe jaar ligt de focus enerzijds op het uitbreiden van de nieuwsvoorziening (meer regionaal nieuws) en anderzijds op het uitbreiden van onze samenwerking met verschillende partners. Heb je interesse om mee te werken aan het succes van badmintonline.nl en het geven van een positieve boost aan de badmintonsport, neem dan contact op!

Voor nu: fijne dagen!

geschreven door

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 13 waarderingen!

Over de auteur: Christ de Rooij

Christ voert de eindredactie van badmintonline.nl. Reacties bij artikelen onder de badmintonline-naam worden door hem geplaatst.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Over de auteur: Christ de Rooij

Christ voert de eindredactie van badmintonline.nl. Reacties bij artikelen onder de badmintonline-naam worden door hem geplaatst.

Meer nieuws