Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Ken je deze spelers al?

© badmintonline

Geen veranderingen in de stand na speelronde 15

© badmintonline+

De vijftiende speelronde van de Carlton Eredivisie heeft geen veranderingen opgeleverd in de stand. Koploper DKC wist thuis vrij eenvoudig met 7-1 te winnen van TFS Barendrecht en ook Qontent Almere won uit bij Slotermeer met 7-1.

Nummer 2 Duinwijck had het thuis tegen Victoria een stuk lastiger. Victoria nam verrassend met 3-0 de leiding in Haarlem, maar in het vervolg van de wedstrijd wist Duinwijck al haar partijen te winnen en zo toch nog de winst (5-3) veilig te stellen. <-p>

Amersfoort en Van Zundert/VELO verdeelden de punten in een wedstrijd die alle kanten op kon. Van Zundert/VELO kwam eerst met 2-0 voor, waarna Amersfoort de wedstrijd met 4-2 in haar voordeel leek te beslissen. De gemengddubbelspellen werden echter allebei door Van Zundert/VELO gewonnen, wat uiteindelijk de 4-4 eindstand betekende. Ook Van Zijderveld en Roosterse speelden met 4-4 gelijk in een zeer spannende en gelijkopgaande strijd.<-p>

Uitslagen speelronde 15

 • Van Zijderveld - Roosterse (4-4)
 • Amersfoort - VELO (4-4)
 • Duinwijck - Victoria (5-3)
 • DKC - TFS Barendrecht (7-1)
 • Slotermeer - Almere (1-7)
 • door

  via Badminton Nederland

  Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

  Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

  vorig artikel

  Hans-Kristian Vittinghus gets nearer the top

  3 jaar geleden

  volgend artikel

  DKC sluit jaar winnend af

  3 jaar geleden

  Wat vind jij? Er zijn al 3 waarderingen!

  Reacties

  +

  › lees onze huisregels

  Meer nieuws