badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Gelijkspel na confrontatie Roosterse en Slotermeer

De nummers 5 en 6 schotelden de toeschouwers een spannende wedstrijd voor. Voor Roosteren begon het niet naar wens nadat Ceriel en Rick tamelijk duidelijk verloren hadden tegen Tim en Ralph.

Gelijkspel na confrontatie Roosterse en Slotermeer - Roosterse BC / Roxanne Molenmaker
© Roosterse BC / Roxanne Molenmaker
Gelijkspel na confrontatie Roosterse en Slotermeer - Roosterse BC / Roxanne Molenmaker
© Roosterse BC / Roxanne Molenmaker +

 

Toen moesten ook de dames Wendy en Linda onverwacht in de derde set de winst aan de gasten, Raquel en Jessica, laten en keek men dus tegen een 0-2 achterstand aan.

Maar zoals al zo vaak dit seizoen werden de mouwen opgestroopt en werden de schouders er onder gezet. Marijn begon tegen Lon als eerste met de singel. En dan gaat iedereen op het puntje van de stoel zitten. De voormalige kopman tegen de huidige publiekslieveling maakten er een waar titanenduel van waarbij net als in de uitwedstrijd Léon flink zijn reserves moest aanspreken en Marijn, fit zoals altijd, uiteindelijk in de derde set als winnaar de armen in de lucht mocht steken en een mooie overwinning op zijn palmares kon bijschrijven. Rick was inmiddels ook al bezig aan een super partij tegen Ralph Starren waar hij nog een appeltje mee te schillen had na de diverse nederlagen in de afgelopen onderlinge partijen. Rick, super geconcentreerd, was vanaf het begin de bepalende speler en Ralph wist op enig moment niet meer wat hij nog moest doen om de partij te keren. In 2 sets was ook deze singel voor Roosteren en had Rick zijn winst binnen.

Wendy tegen Esther was vooral zaak om geconcentreerd bij de les te blijven voor Wendy. Hoe hard Esther ook werkte en knokte al snel werd duidelijk dat Wendy hier geen cadeautjes ging uitdelen. In 2 sets werd het een duidelijke overwinning voor Wendy. Roxanne kwam in de singel tegen Raquel moeilijk op gang maar toen zij eenmaal op stoom kwam was er op enig moment geen houden meer aan en moest Raquel dusdanig haar reserves aanspreken dat zij ver in de tweede set met hyperventilatie de partij moest opgeven.

Met een 4-2 voorsprong op het scorebord werd er met de gemengddubbels begonnen. Linda en Ceriel moesten het opnemen tegen Lon en Esther en hier werd het twee sets een 'net nietje' en ging de winst naar de Slotermeerse combinatie. De mix van Marijn en Roxanne tegen Tim en Jessica werd jammer genoeg in de derde set verloren. De Roosterse combinatie kwam niet meer onder de druk uit. In totaal stond er een gelijkspel op het wedstrijdsheet en het publiek ging als winnaar naar huis omdat ze weer getuigen waren van waar badminton spektakel.

Na afloop wisten de spelers en begeleiders niet of men nu tevreden moest zijn of dat men te weinig had gekregen. Linda bracht de oplossing met haar waarheid als een koe: "We hebben een punt meer dan in de uitwedstrijd en dat is in ieder geval positief." Met deze wijze woorden werd deze wedstrijd afgesloten en het vizier gericht op de uitwedstrijd op zondag in en tegen Amersfoort.

geplaatst door

verkregen via Roosterse BC

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

Vlaamse Kampioenschappen MMXIV

4 jaar geleden

volgend artikel

Derby eindigt in een 2-6 nederlaag voor VELO

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 10 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws