Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© René Lagerwaard

Nederlandse deelname Italian International 2014

© René Lagerwaard+

Van dinsdag 9 tot en met vrijdag 12 december nemen 7 Nederlanders deel aan de XIV Italian International 2014 in rome. Vanwege blessures/ziekte hebben Eric Pang, Soraya de Visch Eijbergen en Jorrit de Ruiter (met dubbelpartner Samantha Barning) zich moeten terugtrekken voor dit toernooi.

De Nederlandse eer wordt verdedigt door Erik Meijs en alex Vlaar in de mannen single, Alida Chen in de vrouwen single, Iris Tabeling/Samantha Barning en Alida Chen/Cheryl Seinen in de vrouwen dubbel en alex Vlaar/Cheryl Seinen in de gemengd dubbel. Ruud Bosch heeft in de gemengd dubbel Pei Ling Shuai uit Taiwan als partner.

Zie voor meer informatie, het programma, uitslagen en live scores op bwf.tournamentsoftware.com.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Weekendje Limburg uit en thuis voor Slotermeer

3 jaar geleden

volgend artikel

Almere thuis tegen Amersfoort, uit tegen DKC

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 3 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws