badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Nog één keer vlammen dit jaar? - BV Slotermeer
© BV Slotermeer

Nog één keer vlammen dit jaar?

Nog één keer vlammen dit jaar? - BV Slotermeer
© BV Slotermeer +

Aanstaand weekend speelt Slotermeer haar laatste wedstrijd van het jaar in de eredivisie. En niet tegen de minste tegenstander.

In Laan van Spartaan ontmoet het team van coach Denny Matitawaer Almere. De polderbewoners staan met 75 punten trots op de derde plaats op de ranglijst en bereiden zich zonder twijfel al voor op de wedstrijden in de playoffs die hen niet meer kunnen ontgaan.

Slotermeer staat met 53 punten op de zesde plaats. Voor Slotermeer is het gelijk ook de laatste thuiswedstrijd van deze competitie. Door een rare kronkel in het schema valt de Slotermeerders de eer te beurt om de laatste drie wedstrijden uit te spelen. Dat zou op zich niet eens zo'n groot probleem zijn ware het niet dat de tegenstanders van de laatste vier wedstrijden ook gelijk de nummers 1, 2, 3 en 4 zijn van de ranglijst.

Een opgave waar je als team nou niet echt op zit te wachten. Niet tegenstaande dit feit zal er geknokt worden om toch in ieder geval niet over het randje te vallen en het slachtoffer te worden van een indeling die toch wel de nodige vragen oproept. Slotermeer is klaar voor goede uitslagen en zal trachten hier een begin mee te maken in de wedstrijd tegen Almere.

In Laan van Spartaan is iedereen van harte welkom om het team te komen aanmoedigen. Alle support is van harte welkom en zal zeker ook nodig zijn.

geplaatst door

verkregen via BV Slotermeer

vorig artikel

Almere speelt uit tegen Slotermeer

3 jaar geleden

volgend artikel

DKC speelt laatste wedstrijd van 2014

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 91 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws