badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Parabadmintonsters trainen met Ilse van de Burgwal - Frank Fuchs
© Frank Fuchs

Parabadmintonsters trainen met Ilse van de Burgwal

Parabadmintonsters trainen met Ilse van de Burgwal - Frank Fuchs
© Frank Fuchs +

Badminton voor mensen met een beperking. Het kan! En hoe! Twee jaar geleden haalden we de top van de Nederlandse parabadmintonners naar De Kievit voor een druk bezochte demonstratie.

Afgelopen zaterdag 13 december kwam meervoudig kampioene Ilse van de Burgwal een training verzorgen voor drie van onze jonge talenten.

Rijden, verschillende slagen, tactiek en de combinatie hiervan is waar we iedere zaterdagochtend met onze rolstoelers hard aan werken. De vooruitgang is dan ook duidelijk zichtbaar. Heuse wedstrijdjes kunnen onderling gespeeld worden.

Om nog beter te worden, was de hulp van Ilse van de Burgwal, zelf zeer ervaren in het rolstoelbadminton (zij behaalde vele prijzen, nationaal en internationaal) zeer welkom. Al onze vragen en een deel van de problemen die we in de praktijk tegenkomen, konden we aan haar voorleggen.

Tijdens de door haar gegeven training hebben zowel de spelers als trainster weer nieuwe kennis en ideeën opgedaan. Vol enthousiasme willen we hiermee in het nieuwe jaar aan de slag! Want de Paragames in Breda zijn ons doel!

We hopen Ilse snel weer eens terug te zien. We popelen namelijk van ongeduld om nog meer van deze fantastische speelster te mogen leren!

geplaatst door

verkregen via BC Geldrop

vorig artikel

Mooie afsluiting van 2015 voor Iris Tabeling

3 jaar geleden

volgend artikel

Nick Fransman in finale Turkey International

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 61 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws