badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
TFS Barendrecht scoort zes punten in dubbelweekend - TFS Barendrecht
© TFS Barendrecht

TFS Barendrecht scoort zes punten in dubbelweekend

TFS Barendrecht scoort zes punten in dubbelweekend - TFS Barendrecht
© TFS Barendrecht +

The Flying Shuttle moest het zaterdag opnemen tegen Duinwijck uit Haarlem. De ploeg uit Haarlem kwam met een andere opstelling dan in de uitwedstrijd.

In deze wedstrijd moest Ruben Kweekel helaas na het inspelen afhaken met een blessure. Bart Strijbosch nam zijn plek bij de HD tegen Jerry Natenstedt en Jules Bakker, Jerry en Jules wonnen overtuigend. Ook de DD werd een overwinning voor de dames van Duinwijck. HE, Saber Afif tegen Steef Wooning was een overtuigende overwinning van Saber. Ook de 2e HE viel in 3 games naar Bart Strijbosch, die hiermee een aandeel leverde en een punt kon toevoegen voor TFS. Beide DE gingen duidelijk naar de dames van Duinwijck.

De MD werden door beide ploegen gedeeld Joran Kweekel en Sandy Bommeleyn speelde een prima partij tegen Jules Bakken en Dorien Lups. Deze zorgde dat het derdepunt voor TFS kon worden bijgeschreven.

TFS Barendrecht - VELO (3-5)

Zondag kwam de huidige landskampioen VELO naar Barendrecht. Ondanks dat de zondag bij uitzondering op de wedstrijd kalender staat was er toch een behoorlijke publieke belangstelling. Zowel de HD en DD gingen naar de ploeg uit Wateringen, veel foutjes en een betere tegenstander waren hier de oorzaak van.

De beide HE van Saber en Joran gingen overtuigend naar TFS. Ruud Nagel wist in de eerste games nog een voorsprong te pakken maar Saber stelde ode op zaken en kende in de 2e game geen probleem. Joran kan terug zien op een prima overwinning op Rob Theunissen.

Pascalle van Nielen kon het niet bolwerken tegen de terug van weggeweest zijnde Lisa Malaihollo deze wist ondank de goede tegenstand van Pascalle de winst naar zich toe te trekken.

De grootste verrassing was de winstpartij van Sandy Bommeleyn tegen Imke van der Aar. De enige partij die in drie games werd beslist. Met een geweldige inzet en strijdlust en goed coachwerk van Danny Birahy besliste ze in de 3e game met 21-18 in het voordeel van TFS.

De beide dubbels gingen weer naar VELO zodat de einduitslag in een 3-5 overwinning mee naar Wateringen ging.

Komend weekend wacht The Flying Shuttle een zware uitwedstrijd tegen het op de eerste plaats staande DKC. Deze staat gepland op zondag 21 december, om 14.00 uur in 't Zandje te Den Haag.

geplaatst door

verkregen via TFS Barendrecht

vorig artikel

KBC 5 op scherp in Naaldwijk

3 jaar geleden

volgend artikel

De maandagkranten van 15 december 2014

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 51 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws