badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Twee eendagstoernooien in één weekend bij BC Delft

BC Delft organiseert dit seizoen twee senioren toernooien in het weekend van 21 en 22 februari. Dat weekend is voor Zuid-Holland de start van de voorjaarsvakantie en velen zullen de skipistes opzoeken.

Twee eendagstoernooien in één weekend bij BC Delft - BC Delft
© BC Delft
Twee eendagstoernooien in één weekend bij BC Delft - BC Delft
© BC Delft +

 

Maar voor de thuisblijvers, en dat zijn er ook veel, zijn de toernooien de ideale gelegenheid om een paar weken na de competitie weer eens serieuze wedstrijden te spelen.

BC Delft is meegegaan in de trend van de eendagstoernooien: zaterdag 21 februari is er een toernooi voor de categoriën 2, 4 en 6 en op zondag 22 februari is er een toernooi speciaal voor recreanten en spelers in de categorie 8.

Voorzitter van de toernooicommissie Wouter van der Wal: "Delft is een stad met veel recreatieve spelers maar nauwelijks toernooien in de regio voor deze groep. Dus dachten we vorig jaar, laten we gewoon eens een recreantentoernooi organiseren. Iedereen was erg enthousiast maar achteraf hoorden we van veel mensen van buiten Delft dat ze er niet van op de hoogte waren en graag mee hadden willen doen. Daarom willen we nu meer bekendheid geven aan het recreantentoernooi."

Zowel voor het recreantentoernooi als voor het zaterdagtoernooi wordt gespeeld in poule-afvalsysteem dus iedereen speelt tenminste twee partijen per onderdeel. Hoofdsponsor AllRackets.com is op beide toernooien aanwezig met een stand met badmintonartikelen. Inschrijven voor beide toernooien kan via toernooi.nl. Inschrijven voor het recreantentoernooi op de zondag kan daarnaast ook door een e-mail te sturen naar: wouter_van_der_wal@hotmail.com met daarin je naam en de gewenste spelonderdelen.

geplaatst door

verkregen via BC Delft

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 19 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws