Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Badminton Ireland

Veel Nederlandse deelnemers in Irish Open

© Badminton Ireland+

Van woensdag 3 tot en met zaterdag 6 december wordt de Carlton Irish Open gespeeld in Dublin, met een groot aantal Nederlandse spelers. In totaal spelen 10 Nederlanders in dit toernooi.

Eric Pang moest zich terugtrekken vanwege een dijbeenblessure, opgelopen tijdens de eerste wedstrijd in de Scottish Open waar hij als eerste was geplaatst. Ruud Bosch heeft zowel in de mannendubbel als in de gemengd dubbel een jonge speler uit Taiwan als partner, om deze Taiwanese spelers ervaring te laten opdoen.

Mark Caljouw, Jordy Hilbink en Alida Chen hebben zich via het qualification-rondes geplaatst voor het hoofdtoernooi in de singles. Erik Meijs was direct geplaatst voor het hoofdtoernooi. Alex Vlaar en Vincent de Vries werden in de kwalificatieronde uitgeschakeld.

In het hoofdtoernooi spelen in de mannendubbel Ruud Bosch met Kan Chao Yu en Mark Caljouw met Ruben Jille; in de vrouwendubbel Alida Chen met Cheryl Seinen en in de gemengd dubbel Alex Vlaar met Cheryl Seinen, Ruud Bosch met Pei Ling Shuai en Ruben Jille met Alida Chen.

Voor meer informatie over de Carlton Irish Open, het programma, wedstrijduitslagen en live-verslagen klik op bwf.tournamentsoftware.com.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Besluiten Bondsvergadering 29 november 2014

3 jaar geleden

volgend artikel

Blij verrast!

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 6 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws