badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
VELO speelt gelijk in Amersfoort - Van Zundert / VELO
© Van Zundert / VELO

VELO speelt gelijk in Amersfoort

VELO speelt gelijk in Amersfoort - Van Zundert / VELO
© Van Zundert / VELO +

In de laatste wedstrijd van het jaar 2014 heeft VELO af moeten reizen naar Amersfoort. In Amersfoort werd tegen de nummer vier van de Carlton Eredivisie een gelijkspel behaald.

Het team uit Wateringen beschikte na lang blessureleed eindelijk weer over een volledig fit team. Dit uitte zich direct in een vliegende start van Van Zundert VELO, want de dubbels van Myke Halkema en Lisa Khoeblal, en Jim Middelburg en Russell Muns, werden vrij eenvoudig in twee sets gewonnen. Ruud Nagel wist in de herensingle na een mindere eerste set knap de tweede set te pakken, maar helaas zette zijn goede spel niet door in de derde set. Hij verloor helaas in drie sets van Michael Fowke.

Invaller Ewout Beukers speelde een goede single tegen Edwin Ekiring en kwam nog dichtbij, maar verloor uiteindelijk in twee sets. In de damessingles konden Lisa Khoeblal en Imke van der Aar het helaas ook niet bolwerken. Beide verloren in twee sets.

Hierdoor kwam VELO op een 4-2 achterstand en werden de gemengddubbels dus erg belangrijk. Gelukkig werden ze alle twee gewonnen. Russell Muns en Myke Halkema hadden er drie sets voor nodig en Jim Middelburg en Imke van der Aar wonnen in twee sets. Hiermee werd de stand gelijk getrokken en eindigde de wedstrijd in Amersfoort in een gelijkspel.

Volgend weekend staan er geen wedstrijden gepland van de Carlton Eredivisie vanwege de feestdagen. De week erna op zaterdag 3 januari 2015 speelt Van Zundert / VELO een thuiswedstrijd tegen BV Almere. Fijne feestdagen allemaal!

geplaatst door

verkregen via Van Zundert / VELO

vorig artikel

Victor League halfweg

3 jaar geleden

volgend artikel

Drie dagen topbadminton in Zuid-Limburg

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 46 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws