badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Almere wint met 5-3 van de Roosterse - BV Almere
© BV Almere

Almere wint met 5-3 van de Roosterse

Almere wint met 5-3 van de Roosterse - BV Almere
© BV Almere +

Qontent Almere heeft zaterdagavond 24 januari 2015 in Sportcomplex RCS de laatste wedstrijd in de Carlton Eredivisie met 5-3 gewonnen van het Limburgse Roosteren.

Op deze 'uitzwaaiwedstrijd' waren toch weer zo'n 125 toeschouwers afgekomen en die hebben leuke partijen gezien, want de Limburgers waren zeer terecht niet van plan om zich bij een nederlaag neer te leggen. De man in vorm aan de Almeerse kant was Dave Khodabux, want die speelde als een tijger.

Dave Khodabux met Alex Vlaar hadden in de eerste game weinig moeite met Ceriel Custers en Nico Hermans (21-10). In de tweede game namen de Almeerders gas terug en dat was voor het publiek wel zo leuk, te meer daar De Buks de kans greep om zijn volledige slagenarsenaal aan hoogstandjes te presenteren. Dat was genieten voor een ieder (22-20).

In het vrouwendubbel was het deze maal de beurt aan Cheryl Seinen met Manon Sibbald om een goede uitslag neer te zetten tegen Wendy Hoeve en Linda Hoedemakers. En het Qontentduo deed ook met 21-16 en 21-12.

Justin Teeuwen was in zij mannensingle bepaald niet op dreef tegen Marijn Put en de laatste won verdiend met 12-21 en 10-21.

Manon Sibbald en Wendy Hoeve maakten er een spannende partij van. Hoeve gebruikt haar lengte heel erg goed en won de eerste game met 11-21. De tweede game was voor Sibbald met 21-19. De derde game stond Sibbald nog met 11-7 voor, maar Hoeve kwam sterk terug en won uiteindelijk met 16-21.

Stephan Branderhorst speelde de shuttle rustig rond en won zoals verwacht van Nico Hermans met de cijfers 21-10 en 21-12.

Tamara van der Hoeven verloor in drie games van Roxanne Molenmaker in een partij met wisselende kansen (11-21, 21-14 en 13-21).

Dave Khodabux met Yvonne Sie waren in het gemengd dubbel te sterk voor Marijn Put met Roxanne Molnmaker (21-12 en 21-19).

geplaatst door

verkregen via BV Almere

Wat vind jij? Er zijn al 111 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws