badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Badmintonster Ilva Kemper in nieuwe seizoen Boer Zoekt Vrouw - KRO
© KRO

Badmintonster Ilva Kemper in nieuwe seizoen Boer Zoekt Vrouw

Badmintonster Ilva Kemper in nieuwe seizoen Boer Zoekt Vrouw - KRO
© KRO +

Vandaag, zondag 4 januari 2014, was de eerste aflevering van Boer Zoekt Vrouw in 2015. De oplettende kijkers konden zien dat er een badmintonster heeft gereageerd op een van de boeren.

Badmintonspeelster Ilva Kemper, werkzaam als administratief medewerker bij Gooische Auto Mediair, schreef een brief naar schapenhouder Jan (28 jaar) in Texel. In het populaire televisieprogramma gepresenteerd door Yvon Jaspers is Kemper te zien in een korte clip waarin ze vertelt over haar handwerk.

Kemper, afgestudeerd aan de Christelijk Hogeschool Windesheim als Bachelor of Business Administration, speelt bij BC Putten in het tweede team. Ze staat met haar team aan kop in de tweede klasse.

We zullen moeten afwachten of we haar in volgende afleveringen gaan zien op bezoek bij boer Jan in Texel. Maar we doen een gok: badmintonspeelster Ilva Kemper gaat tenminste een dagje langs bij de schaapjes op het waddeneiland!

vorig artikel

Start-Best toernooi weer geslaagd

3 jaar geleden

volgend artikel

Amersfoort boekt overwinning op Van Zijderveld

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 65 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws