badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
BCRS organiseert scholentoernooi - BCRS
© BCRS

BCRS organiseert scholentoernooi

BCRS organiseert scholentoernooi - BCRS
© BCRS +

Op woensdag 14 januari organiseert Badminton Centrum Ritte Spijkenisse (BCRS) voor de tweede keer een scholentoernooi.

CBS de Duif gaat tijdens dit badminton toernooi de wisselbeker verdedigen.

Vorig jaar was de eerste editie van het badmintonscholentoernooi. Toen ging CBS de Duif ervan door met de wisselbeker. Komende woensdag hebben in totaal 16 teams (83 kinderen) zich opgegeven voor de tweede editie van dit toernooi. Deze kinderen komen van 8 verschillende basisscholen. De winnende school krijgt een mooie wisselbeker en tevens een cheque ter waarde van €75 voor kinderboeken.

Ouders, leerlingen en geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om de kinderen aan te moedigen terwijl zij het spannende spelletje met de shuttle spelen! Het scholentoernooi wordt gehouden bij BCRS in Sporthal Maaswijk, Maaswijkweg 50, 3207 JZ Spijkenisse. Voor meer informatie 06-20799323.

geplaatst door

verkregen via BCRS

Wat vind jij? Er zijn al 34 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws