Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© RTL5

Eddy Boerman in 112 Noodoproep: de echte verhalen

© RTL5+

Vorig jaar omstreeks deze tijd werd voor het eerst het programma 112 Noodoproep op de buis gebracht. Ik had hier mijn medewerking aan verleend.

Ik heb hier het verhaal verteld hoe het was gekomen dat ik met mijn motor onderuit ben gegaan. Ik raakte tijdens het glijden een paaltje van de vangrail. Tevens is een goed beeld geschetst over de hoe de hulpverlening tot stand was gekomen.

Afgelopen zondag zijn wederom de uitzendingen gestart van dit programma. Voor degene die het vorig jaar hebben gemist, kunnen nu via de onderstaande link nogmaals het waargebeurde verhaal nog eens bekijken.

Klik hier voor de uitzending van 112 Noodoproep RTL5.

door

via Eddy Boerman

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er zijn al 10 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws