badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Geldrops toernooi op 7 en 8 maart 2015 - BC Geldrop
© BC Geldrop

Geldrops toernooi op 7 en 8 maart 2015

Geldrops toernooi op 7 en 8 maart 2015 - BC Geldrop
© BC Geldrop +

Op zaterdag 7 en zondag 8 maart 2015 organiseert Badmintonclub Geldrop haar vijfenveertigste editie van de Geldropse Open Kampioenschappen.

Ook in 2015 willen we er net zo'n succes van maken als in 2014. Net als afgelopen jaar zullen alle onderdelen in principe in poules starten, waardoor je verzekerd bent van een weekend vol met wedstrijden!

Er wordt gespeeld in de categorieën 1-4-6-8. Het toernooi is onderdeel van het Regio Toernooien Circuit, dus je kunt punten verdienen voor de Nationale Ranglijst Badminton. Deelname kost per onderdeel 8 euro (9 euro in de hal), maar daar krijg je twee dagen vol spannende wedstrijden en gezelligheid voor terug!

Balans tussen plezier en prestaties

Bij ons toernooi staat de balans tussen plezier en sportieve prestaties centraal. Het toernooi belooft dus niet alleen sportief een groot succes te worden, maar ook de gezelligheid mag er zeker wezen. Denk bijvoorbeeld aan het sportcafé dat speciale gezonde en minder gezonde maaltijden heeft samengesteld, de sporthal die is aangekleed en het fruit dat beschikbaar is voor de liefhebbers.

Schrijf je uiterlijk 15 februari in via www.bcgeldrop.nl/gok of www.toernooi.nl (daar vind je ook het reglement met meer informatie). We hopen je in maart in Sporthal de Kievit in Geldrop (vlakbij Eindhoven) te mogen verwelkomen!

geplaatst door

verkregen via BC Geldrop

vorig artikel

Smashing kampioen en terug in de eredivisie

3 jaar geleden

volgend artikel

Harm van Schaik vraagt zich af

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 44 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws