Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Ken je deze spelers al?

© René Lagerwaard

Halve finale in Estonian International voor Mark Caljouw

© René Lagerwaard+

Mark Caljouw heeft in Tallinn de halve finale bereikt in het mannenenkelspel, tijdens de Estonian International.

Hij verloor in de halve finale van de Engelsman Toby Penty. Ook de overige Nederlandse deelnemers hebben goede prestaties neergezet in Tallinn.

Vincent de Vries had zich door 3 kwalificatiewedstrijden geknokt, maar moest in de 1ste ronde tegen de latere winnaar de fin Anton Kaisti. Het werd een 3-setter, waarbij Vincent de eerste set won.

In de mannendubbel kwamen Mark Caljouw en Ruben Jille tot de kwartfinale, waar ze in 3 sets verloren van de latere finalisten Marko Pyykonen en Pekkaa Ryhanen uit Finland.

Ook Chery Seinen verloor in 3 sets in de halve finale, van het gemengd dubbel, van de latere finalisten Max Weisskirchen en Eva Janssens uit Duitsland. De dubbelpartner van Cheryl was Anton Kaisti. In het gemengd dubbel werden Ruben Jille en Alida Chen net voor de kwartfinale uitgeschakeld door de Denen Patrick Buhl en Isabelle Nielsen. Nadat Ruben en Alida de eerste set hadden gewonnen, verloren ze de tweede set met 25-23 en daarop volgend ook de derde set.

In het vrouwendubbel werden Alida en Cheryl al in de 1ste ronde door de als 3de geplaatste Finnen Mathilde Linddholm en Jenny Nystrom uitgeschakeld met 28-26, 14-21 en 21-18.

In de vrouwen enkel verloor Alida in de 1ste ronde van de Francaise Anne Tran.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Eddy Boerman in 112 Noodoproep: de echte verhalen

3 jaar geleden

volgend artikel

Kampioenschap Smashing komt in zicht

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 7 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws