Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Badminton Nederland

Minicongres voor badmintonbestuurders

© Badminton Nederland+

Voorafgaand aan de Finale Landschapkampioenschap op 21 februari organiseert Badminton Nederland het Badminton Minicongres voor verenigingsbestuurders en andere geïnteresseerden.

In de Maaspoort in Den Bosch vindt vanaf 10.00 uur een drie uur durend congresprogramma plaats over 'Het nieuwe denken'. Laat je als verenigingsbestuurder inspireren door sprekers uit de sportconsultancy en collega bestuurders: kennisuitwisseling en netwerken staat hierbij centraal. Afsluitend vindt er een lunch plaats, waarna je op de tribunes plaats kunt nemen voor de wedstrijd.

Deelname aan de ochtend is voor leden gratis met een maximum van 3 deelnemers per vereniging. Voor niet-leden wordt een deelnemersbijdrage van €10 per persoon gevraagd (inclusief entree Finale Landskampioenschap). Interesse? Je kunt je direct aanmelden! Klik hier voor het inschrijfformulier. Inschrijven is verplicht en mogelijk tot uiterlijk 9 februari.

Het Minicongres in Den Bosch maakt onderdeel uit van een serie van drie Minicongressen in 2015, verdeeld over het land. Meer informatie vind je hier.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Topdubbel Eefje Muskens Selena Piek krijgt sportmanagement

3 jaar geleden

volgend artikel

Almere uit tegen Duinwijck

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 4 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws