badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Pijnlijk verlies voor Roosterse thuis tegen TFS Barendrecht - Roosterse BC
© Roosterse BC

Pijnlijk verlies voor Roosterse thuis tegen TFS Barendrecht

Pijnlijk verlies voor Roosterse thuis tegen TFS Barendrecht - Roosterse BC
© Roosterse BC +

Als je de uitwedstrijd wint met 1-7 dan zijn de verwachtingen hoog gespannen, maar helaas kon Roosterse deze verwachtingen deze keer niet waarmaken.

Uitslag 3-5 in het voordeel van Barendrecht!! Een lang verwachte en verdiende winst voor de tegenstander die daardoor toch weer kans hebben van Zijderveld te naderen om degradatie te voorkomen.

In de dubbels werd begonnen met een afgetekende winst in de eerste game van de heren: Dennis Dubbelman en Nico Hermans wonnen met 21-11 van Saber Affif en Ruben Kweekel. Linda Hoedemakers en Wendy Hoeve verloren afgetekend met 11-21 van Jeanette van de werf en Pascalle van Nielen-Janssen. In beide tweede games waren de rollen omgedraaid dus ook 2 keer een derde set. Voor de dames was het net te veel en een eerste verliespunt stond op het scorebord. De heren konden zich ternauwernood herstellen en haalden met vechtlust het eerste punt voor Roosterse binnen.

Roxanne Molenmaker had vervolgens in haar single tegen Sandy Bommeleijn geen enkele moeite om het 2e punt binnen te halen. Ze won overtuigend met 21-12 en 21-14. Voor Wendy liep het totaal anders. Ze kreeg totaal geen grip op de wedstrijd en moest vervolgens geblesseerd het veld verlaten, een bittere pil voor Wendy en de Roosterse aanhang.

Marijn Put begon vervolgens aan een felle strijd tegen Saber en na nipt verlies in de eerste game met 19-21, volgde herstel in de tweede game met winst 21-12. Helaas lukte het in de derde game niet meer om aan te haken bij het spel van Saber en verlies was onvermijdelijk 10-21. Nico moest het vervolgens op gaan nemen tegen Joran Kweekel en dat werd een geweldige match met spanning, sensatie en emoties. Na winst in de eerste set kon Nico in de tweede set een achterstand van 5-15 wegwerken tot 20-20. Helaas was het net niet genoeg voor game en matchwinst, 21-18 en 20-22. In de derde ging het lang gelijk op en wat foutjes in de staart van de game eindigde in nipte winst voor Joran 18-21.

De mix van Ceriel Custers en Linda Hoedemakers was helaas snel verloren, 16-21 en 10-21. Ze kwamen totaal niet in hun spel. Marijn en Roxanne hadden daar in tegen geen enkele moeite met Joran en Sandy en wonnen met afgetekende cijfers, 21-13 en 21-7.

geplaatst door

verkregen via Roosterse BC

vorig artikel

Amersfoort boekt overwinning op Van Zijderveld

3 jaar geleden

volgend artikel

De maandagkranten van 5 januari 2015

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 49 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws