badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Roosterse verliest van VELO

Gezien VELO weer op sterkte begint te komen was tevoren al duidelijk dat het een pittige pot zou worden.

Roosterse verliest van VELO - Roosterse BC
© Roosterse BC
Roosterse verliest van VELO - Roosterse BC
© Roosterse BC +

 

Dat er 6 punten ingeleverd zouden worden was natuurlijk zeker niet de bedoeling, maar uiteindelijk helaas wel een gegeven.

In de dubbelpartijen werden de verhoudingen al op scherp gezet, want beide dubbels waren duidelijk voor de gasten. De debuterende Anne Vievermans was samen met Wendy Hoeve niet opgewassen tegen Lisa Malaihollo en Myke Halkema en verlies met 2 X 21-14 was snel een feit.

Ceriel Weijers en Nico Hermans werden in de 1e game kansloos weggespeeld door Jim Middelburg en Russel Muns: 21-11. In de 2e game konden ze nog een keer aanhaken tot 18-18 om vervolgens toch met 21-18 te verliezen.

Vervolgens ging als eerste Rik Hermans op de baan die het op moest nemen tegen de boomlange Ruud Nagel. Rik bleef rustig en geconcentreerd en maakte op de beslissende momenten mooie punten, met een mooie zege tot gevolg, 2 X 21-18. Roxanne Molenmaker kon helaas niet echt in haar spel komen tegen de jonge, maar ook boomlange, Imke van de Aar en verlies met 21-16 en 21-18 was onvermijdelijk.

Vervolgens was het de beurt aan Wendy en dat werd toch wel de match van de avond tegen de altijd moeilijke Lisa. In de eerste game wist Wendy nog een mooie inhaalrace te maken, maar kwam desondanks net tekort, 21-19 verlies. In de 2e game nam Wendy het initiatief en met geweldig mooie punten trok ze de stand gelijk met 21-16. Dat wist ze in de derde set prima voort te zetten. Lisa leek nog even terug in de strijd te komen, maar Wendy trok de partij uiteindelijk duidelijk naar zich toe en won wederom met 21-16. Marijn Put moest vervolgens de baan op tegen Jim Middelburg en na verlies in een spannende eerste game, 21-17, zette Marijn behoorlijk aan in de 2e game. Met 21-11 werd de strijd weer open gemaakt. In de derde game was Jim echter duidelijk de betere en de winst voor Jim stond snel op het scorebord, 21-7. Dus 2-4 na de singles!

Nico en Anne speelden een mager 1e game tegen Ruud en Myke met veel foutjes en een afgetekend verlies tot gevolg, 21-11. In de 2e game liep het iets beter maar helaas nog niet genoeg, 21-16, en verlies was een feit. Helaas kwamen ook Marijn en Roxanne niet in hun spel waardoor Russel en Imke de wedstrijd makkelijk naar zich toe konden trekken met de game-standen 21-12 en 21-16. Eindresultaat een teleurstellende 6-2 nederlaag in de laatste thuiswedstrijd voor Roosterse van dit seizoen, maar wel mooie winstpartijen van Wendy en Rik!

geplaatst door

verkregen via Roosterse BC

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !
vorig artikel

Carlton Eredivisie 2014-2015 - speelronde 17

4 jaar geleden

volgend artikel

Almere ondanks verlies zeker van de derde plek

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 14 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws