badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Ruime winst voor VELO in laatste competitiewedstrijd - Van Zundert / VELO
© Van Zundert / VELO

Ruime winst voor VELO in laatste competitiewedstrijd

Ruime winst voor VELO in laatste competitiewedstrijd - Van Zundert / VELO
© Van Zundert / VELO +

In een goed gevulde VELO-hal heeft Van Zundert - VELO zaterdagavond in de laatste speelronde van de Carlton Eredivisie tegen BC Victoria met 7-1 gewonnen.

Tegelijk werd de wedstrijd tussen BC DKC en BV Slotermeer gespeeld die met 8-0 werd gewonnen door BC DKC.

Er werd zoals gewoonlijk begonnen met de dubbels. Beide dubbels lopen de laatste weken zeer goed en zo ook deze avond weer. Deze wedstrijden werden makkelijk binnen gehaald door het Wateringse team.

Vervolgens kwamen de singles de baan op. Jim Middelburg liet zien dat de vorm van vorige week er nog steeds was en won netjes in twee sets van Robert Kwee. Ruud Nagel daarentegen verloor helaas in twee sets van Birger Abts. Bij de dames ging het ook goed. Lisa Khoeblal won in twee sets van Lieke Maes en ook Imke van der Aar speelde een goede pot en won ook in twee sets van Ann Knaepen. Door deze winstpartijen was de winst voor VELO al binnen.

De gemengddubbels zouden gaan uitmaken of het een ruimere zege zou worden. Ruud Nagel en Myke Halkema wonnen redelijk eenvoudig van Simon Merkt en Jessie van Wijk en op de andere baan haalden Russell Muns en Imke van der Aar het laatste punt binnen. Hierdoor was de eindstand 7-1 in het voordeel van Van Zundert / VELO.

Het seizoen heeft VELO positief kunnen afsluiten met een ruime winst en heeft hierdoor ook nog de vijfde plek weten te behalen in de Carlton Eredivisie.

geplaatst door

verkregen via Van Zundert / VELO

vorig artikel

Amersfoort onderuit tegen Duinwijck

3 jaar geleden

volgend artikel

Smashing kampioen en terug in de eredivisie

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 41 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws