badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Start van het nieuwe jaar, nog geen toernooi voor Eefje Muskens - René Lagerwaard
© René Lagerwaard

Start van het nieuwe jaar, nog geen toernooi voor Eefje Muskens

Start van het nieuwe jaar, nog geen toernooi voor Eefje Muskens - René Lagerwaard
© René Lagerwaard +

De trainingen zijn nu weer ruim 2,5 week aan de gang en de meeste spelers reizen deze week af naar Zweden voor het 1e toernooi van het jaar.

Helaas kan ik hier niet aan deelnemen samen met Selena. In december heb ik een injectie gehad in mijn schouder en daar ben ik nog herstellende van.

17 december heb ik deze injectie gehad na overleg met fysio en sportarts. Ik bleef veel pijn houden aan mijn schouder en heb regelmatig dat ik trainingen niet helemaal kan meedoen met de rest. Deze periode is de enige mogelijkheid om dit te doen, veel specifieke oefeningen en rustig weer opbouwen.

Ik ben nu 4 weken verder en het verloopt allemaal goed. De injectie en nu vele oefeningen in combinatie met fysio en baantraining lijkt een goede zet te zijn geweest. Ik kan steeds meer en harder slaan en volgende week kan ik weer voluit meedoen. Aan het einde van de week staat dan competitie op de planning en dat is een goed moment om weer te gaan spelen.

Uiteraard gaan wij ook aan het einde van de maand het Nederlands Kampioenschap in Almere spelen. Ik kijk er erg naar uit om weer wedstrijden te gaan spelen en alle toernooien die op de planning staan. In maart gaan wij de German Open, All England en Swiss Open spelen om vervolgens in april naar Azië af te reizen om daar twee toernooien te gaan spelen.

Ik hou jullie op de hoogte!

geplaatst door

verkregen via Eefje Muskens

vorig artikel

Almere uit tegen Duinwijck

3 jaar geleden

volgend artikel

Extra service aan de leden: eten bij de club

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 51 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws