Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© badmintonline

TFS Barendrecht boekt knappe zege bij Roosterse

© badmintonline+

In de zestiende speelronde van de Carlton Eredivisie heeft TFS Barendrecht een knappe zege behaald bij Roosterse.

TFS Barendrecht kwam tegen het hoger geplaatste Roosterse op een 1-4 voorsprong, waarna Roosterse nog tot 3-4 wist terug te komen. De ploeg uit Barendrecht gaf de voorsprong echter niet meer uit handen en won met 5-3.

Koploper DKC won thuis overtuigend met 8-0 van Victoria. Ook nummer 2 Duinwijck wist zijn wedstrijd te winnen: in Haarlem werd met 5-3 gewonnen van Slotermeer. Van Zundert/VELO kwam thuis op een 2-0 voorsprong tegen Qontent Almere, maar daarna stelde de ploeg uit Almere met 4 winstpartijen op rij orde op zaken om zo met een 5-3 overwinning huiswaarts te keren.

Amersfoort heeft in een spannende en gelijkopgaande wedstrijd met 5-3 gewonnen van Van Zijderveld. Tot 3-3 waren de ploegen aan elkaar gewaagd, waarna Amersfoort door winst in de gemengde dubbelspelen het verschil wist te maken.

Uitslagen speelronde 16

  • Roosterse - TFS Barendrecht (3-5)
  • VELO - Almere (3-5)
  • Amersfoort - Van Zijderveld (5-3)
  • Duinwijck - Slotermeer (5-3)
  • DKC - Victoria (8-0)

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

DKC begint nieuwe jaar met 8-0 zege

3 jaar geleden

volgend artikel

Start-Best toernooi weer geslaagd

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 6 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws