badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
TFS Barendrecht rode lantaarndrager - TFS Barendrecht
© TFS Barendrecht

TFS Barendrecht rode lantaarndrager

TFS Barendrecht rode lantaarndrager - TFS Barendrecht
© TFS Barendrecht +

De komende twee speelrondes van 17 en 24 januari zijn bepalend of The Flying Shuttle komend seizoen nog in de eredivisie zal acteren.

De huidige stand van zaken is dat TFS de laatste positie in neemt met 36 punten, Van Zijderveld 9e met 41 punten en Victoria 8e met 42 punten.

Er zijn nog 16 punten te winnen, dus er is nog veel mogelijk. TFS begint a.s. zaterdag de inhaalrace tegen de ploeg uit Hoensbroek Victoria. De thuiswedstrijd eindigde in een gelijkspel. Afhankelijk van het behaalde resultaat zal de laatste thuiswedstrijd tegen Van Zijderveld bepalend worden voor handhaving. De uitwedstrijd eindigde in een overwinning voor de ploeg uit Amstelveen met 5-3.

Het uitstekende resultaat in de uitwedstrijd tegen Roosterse geeft een goede hoop. Het team is strijdbaar en gemotiveerd deze eindsprint in hun voordeel te beslissen. Al met al zal dit een buitengewoon spannend slotakkoord worden van het seizoen 2014-2015.

Voor The Flying Shuttle zullen Bart Strijbosch, Jeannette van der Werff, Ruben Kweekel, Pascalle van Nielen, Saber Afif, Sandy Bommeleyn en Joran Kweekel de strijd aanbinden voor handhaving.

geplaatst door

verkregen via TFS Barendrecht

vorig artikel

Jorrit de Ruiter en Yonex tekenen contract tot en met 2016

3 jaar geleden

volgend artikel

Laatste uitwedstrijd voor DKC

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 51 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws