SportSport

VELO, DKC en Alpe d'HuZes 2015 samen in de VELO-hal

VELO, DKC en Alpe d'HuZes 2015 samen in de VELO-hal

Komende zaterdag staat voor VELO alweer de laatste wedstrijd van het seizoen van de Carlton Eredivisie op het programma.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Zaterdag 24 januari om 19.00 uur zal Van Zundert / VELO in de eigen vertrouwde VELO-hal spelen tegen BC Victoria. Maar deze avond is er iets bijzonders: ook de Haagse buur BC DKC zal namelijk hun laatste wedstrijd van de reguliere competitie tegen BV Slotermeer in de VELO-hal spelen.

De wedstrijd tegen BC Victoria zal de afsluiter van de competitie zijn voor Van Zundert VELO. Na de afgelopen jaren steeds de play-offs te hebben gehaald, zal het Wateringse team dit seizoen vanaf de bank toe moeten kijken. Door zo goed als het hele seizoen geteisterd te zijn door blessures, konden niet de punten worden gehaald waar van tevoren op gehoopt was. Dit gaf desondanks wel de kans aan invallers om te laten zien wat ze waard waren en zij hebben dat met verve gedaan. Gelukkig kan het seizoen met het volledige team worden afgesloten tegen BC Victoria. Het mooiste zou zijn als dit ook nog met winst zou gebeuren. De wedstrijd tegen BC Victoria in Limburg eindigde in een 3-5 voor Van Zundert / VELO.

Maar op zaterdagavond 24 januari is er niet één, maar zijn er twee wedstrijden van de Carlton Eredivisie die in de VELO-hal gespeeld zullen worden. Ook de badmintonners van BC DKC zullen hun laatste reguliere competitiewedstrijd van de Carlton Eredivisie tegen BV Slotermeer in de VELO-hal spelen. DKC staat momenteel op de eerste plek en zal dan ook gaan deelnemen aan de play-offs. Deze avond in de VELO-hal zal dus bol staan van het topbadminton. Ook zal het zeer waarschijnlijk de sfeer ten goede komen, want de supporters van BC DKC staan garant voor veel gezelligheid en lawaai.

Toch staat deze avond niet alleen in het teken van badminton. Rikkert Suijkerland (VELO) en Dave Macaré (DKC) zullen in juni deelnemen aan de Alpe d'HuZes 2015. Dit is een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker. Samen met 4 andere teamgenoten vormen zij het team Oh Oh d'Huez en onder het motto 'opgeven is geen optie' zullen zij op één dag maar liefst zes keer de legendarische Alpe d'Huez beklimmen (zie ook hun site www.ohohdhuez.nl). Uiteraard gaan zij zich goed voorbereiden, maar belangrijker is nog dat ze ook verschillende acties organiseren met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Zo ook op zaterdagavond 24 januari tijdens de Carlton Eredivisie wedstrijden van Van Zundert / VELO en BC DKC. Er zullen deze avond verschillende acties zijn die Rikkert en Dave zullen organiseren en promoten en die allemaal in het teken staan van het goede doel.

Kortom, het belooft een waar spektakel te worden zaterdagavond met veel topbadminton, gezelligheid en acties in het teken van Alpe d'Huzes 2015. Zet de datum dus in je agenda en zorg dat je er zaterdagavond 24 januari om 19.00 uur bij bent. Het adres van de VELO-hal is Noordweg 26, 2291 EE Wateringen.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

De Vereniging Badminton Oefenmeesters (VBO) hield zaterdag 2 maart jl. een algemene ledenvergadering waar de vereniging opgeheven…

26 march 2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Het is de spelers van Almere niet gelukt om de finale om het landskampioenschap winnen. In een goedgevuld en super sfeerrijke…

24 march 2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

In de finale in de Maaspoort Den Bosch was DKC met 5-1 te sterk voor Almere. Mark Caljouw en Michiel Kruijt van DKC versloegen…

23 march 2024

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Na vorige week al de halve finale te hebben gehaald bij de All England hebben Robin Tabeling en Selena Piek opnieuw een…

23 march 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!