badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
VELO verliest eerste thuiswedstrijd van het nieuwe jaar - Van Zundert / VELO
© Van Zundert / VELO

VELO verliest eerste thuiswedstrijd van het nieuwe jaar

VELO verliest eerste thuiswedstrijd van het nieuwe jaar - Van Zundert / VELO
© Van Zundert / VELO +

Op zaterdagmiddag 3 januari werd de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar door Van Zundert VELO nipt verloren. In Wateringen kwam het team net iets te kort tegen de finalist van vorig jaar, BV Almere.

VELO begon uitstekend door beide dubbels redelijk overtuigend te winnen. Waar Russell Muns en Jim Middelburg nog drie sets nodig hadden voor hun dubbel, waren twee sets genoeg voor Myke Halkema en Lisa Khoeblal.

In de singles was het echter een ander verhaal. Ruud Nagel kwam in zijn single dichtbij een verrassing, maar moest uiteindelijk in drie games toch buigen voor Justin Teeuwen. Ook op de andere baan was het spannend. Imke van der Aar kon haar goede spel helaas niet omzetten in een winstpunt en verloor zo in drie sets van Tamara van der Hoeven. Lisa Khoeblal, net terug van een kuitblessure, speelde een goede wedstrijd tegen Manon Sibbald, maar kwam helaas net iets te kort. Invaller Rob Theunissen verloor vervolgens van Alex Vlaar in de tweede herensingle.

Een gelijkspel was mogelijk wanneer beide gemengddubbels gewonnen zouden worden. Helaas slaagden alleen Jim Middelburg en Myke Halkema hierin en moesten Imke van der Aar en Russell Muns buigen voor Justin Teeuwen en Cheryl Seinen. Dit bracht de eindstand op een 3-5 nederlaag voor de Wateringers.

Volgende week is een vrije speelweek. De week daarna zal Van Zundert / VELO op zaterdag 17 januari afreizen naar BC Roosterse.

geplaatst door

verkregen via Van Zundert / VELO

Wat vind jij? Er zijn al 51 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws