badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
VELO wacht een lange reis naar Roosteren - Van Zundert / VELO
© Van Zundert / VELO

VELO wacht een lange reis naar Roosteren

VELO wacht een lange reis naar Roosteren - Van Zundert / VELO
© Van Zundert / VELO +

Aanstaande zaterdag 17 januari speelt Van Zundert - VELO alweer hun een-na-laatste competitiewedstrijd van het seizoen in de Carlton Eredivisie.

Op zaterdagmiddag zal het team afreizen naar Roosteren om daar om 19.00 uur 's avonds een wedstrijd te spelen tegen Roosterse.

Met nog twee wedstrijden te gaan is de kans behoorlijk klein dat het Wateringse team nog kan degraderen, maar ook een plek bij de eerste vier is niet haalbaar meer. Wellicht dat ze met goede resultaten plek 5 nog weten te bemachtigen, maar dan mag er niet meer verloren worden. In de laatste competitiewedstrijd werd er met het volledige team een 3-5 nederlaag geïncasseerd tegen BV Almere en hopelijk was dat de laatste.

Roosterse bezet momenteel knap de vijfde plek. In de eerste ontmoeting dit seizoen werd er thuis met 5-3 gewonnen door Van Zundert / VELO. Als de Wateringers zaterdag net wat meer hun kansen benutten dan tegen BV Almere, kan er wellicht met een overwinning naar huis gereden worden. Vorige week raakte de Roosterse kopvrouw Wendy Hoeve geblesseerd tijdens haar damessingle en moest opgeven. Het is dus de vraag of zij er zaterdag bij kan zijn.

De wedstrijd tegen Roosterse zal gespeeld worden op zaterdag 17 januari om 19.00 uur in sporthal Albertzaal. Het adres van de sporthal is Eyckholtstraat 23, 6116 BR Roosteren.

geplaatst door

verkregen via Van Zundert / VELO

vorig artikel

Zes Nederlanders in Estonian International 2015

3 jaar geleden

volgend artikel

The Smashing Fellows in Schiedam zoeken trainer

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 64 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws