badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Badminton- en werkstage in Denemarken - OroDenmark
© OroDenmark

Badminton- en werkstage in Denemarken

Badminton- en werkstage in Denemarken - OroDenmark
© OroDenmark +

Een van de problemen waar we in Denemarken tegen aan lopen is dat de spelers en trainers die hier een langere tijd willen komen geen werk kunnen vinden.

LET OP: De verantwoordelijkheid voor de inhoud en publicatie van dit artikel ligt bij de oorspronkelijke auteur.

Denemarken is een duur land en als je geen inkomen hebt, dan is een trainingsstage in dit land al gauw heel erg duur. We hebben dan ook lang gezocht naar een oplossing voor dit probleem en het lijkt er op dat we een stap dichterbij zijn gekomen.

Spelers krijgen nu de mogelijkheid om goedkoop een trainingsstage te volgen, competitie te spelen, woonruimte te krijgen en dat voor een deel te betalen met een stagewerkplaats. Elke dag training en ongeveer 5 uur per dag werken in het restaurant. Alles is op twee minuten loopafstand van elkaar, dus je verspilt geen tijd met onnodig reizen. Het restaurant ligt op 500 meter van de hal en boven het restaurant zijn kamers voor de spelers. Het werk bestaat uit simpel keukenhulpwerkzaamheden, schoonmaken en afwassen, en als je Deens kan spreken bedienen in het restaurant. Als je een opleiding doet of hebt gedaan in de horeca, of bijvoorbeeld kok bent zijn er nog meer mogelijkheden.

Het voorjaar is het juiste tijdstip om na te gaan denken als je in Denemarken zou willen trainen, een trainers opleiding zou willen volgen en competitie wil gaan spelen. Voor meer informatie kan je schrijven naar deze website of direct naar rdanielswlto@hotmail.com.

geschreven door

Wat vind jij? Er zijn al 61 waarderingen!

Over de auteur: Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Over de auteur: Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Meer nieuws