badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Eefje Muskens: Kwartfinale German Open eindstation - René Lagerwaard
© René Lagerwaard

Eefje Muskens: Kwartfinale German Open eindstation

Eefje Muskens: Kwartfinale German Open eindstation - René Lagerwaard
© René Lagerwaard +

Vandaag hebben we de kwartfinale verloren van het Deense koppel Pedersen/Juhl. Het was zeker niet onze beste wedstrijd, maar van de Denen ook zeker niet.

Veel fouten van beide kanten en ik kon de shuttle niet controleren, vooral in het begin niet. Ik had geen last van zenuwen, maar kon niet goed in het spel komen. We keken tegen een kleine achterstand aan, maar wisten dit weer goed te maken. Door met vlagen erg goed te spelen, geduld te houden en te profiteren van hun fouten. Je kon merken aan ze dat ze zenuwachtig waren en onnodige fouten maakte. We kwamen te kort aan het einde en verloren dan ook met 18-21.

De 2e set hebben we de hele wedstrijd tegen een achterstand aangekeken. Ze kwamen wat meer in het spel en voelden zich zekerder. Het was zeker niet dat wij helemaal niet konden meekomen, maar dit is dus het verschil tussen ons en hen. (de nr 2 van de wereld). We verloren deze set met 15-21. Al met al redelijk tevreden over deze wedstrijd en het toernooi.

Komende week reizen we af naar Birmingham voor de All England en de week daarna naar Basel voor de Swiss Open! Dit weekend even rustig aan en dan weer knallen!

Iedereen bedankt voor alle succes wensen en lieve berichten!

geplaatst door

verkregen via Eefje Muskens

Wat vind jij? Er zijn al 66 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws