badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Een topsportcarrière met risico op zuurstoftekort - René Lagerwaard / badmintonline
© René Lagerwaard / badmintonline

Een topsportcarrière met risico op zuurstoftekort

Een topsportcarrière met risico op zuurstoftekort - René Lagerwaard / badmintonline
© René Lagerwaard / badmintonline +

Erik, jouw halve finale tegen Nick Fransman was afgelopen zondag een van de redenen om naar Topsportcentrum Almere te komen. Zoals wel meer mensen vooraf zeiden: een interessante krachtmeting tussen twee spelers die een eigen pad gekozen hebben.

Dat Nick Fransman een solide prestatie leverde tegen jou, dat is inderdaad glashelder. Dat jij onder je daadwerkelijke niveau acteerde, dat lijkt eveneens evident.

Als je badmintonline.nl af en toe volgt - en ik weet dat dat vanuit jouw team actief gebeurt - dan ben je op de hoogte dat we sinds augustus / september bewust een ander redactioneel beleid voeren. Een beleid dat niet geënt is op het genereren van 'zoveel mogelijk reacties', maar op het brengen van een interessant en vooral gevarieerd nieuwsaanbod. Mijn interesse, die door meerdere mensen gedeeld wordt, om jouw blog over de halve finale te lezen, is oprecht.

Lezers die jouw stukjes hier en op jouw website volgen, krijgen in elke blog en in elk wedstrijdverslag een deconstructie van je partijen of toernooien. Waarom iets niet gelukt is, welke pijntjes er zijn geweest en dat met het team gewerkt wordt naar de volgende uitdaging.

Voor mij persoonlijk - en ik word niet gehinderd door enige vorm van kennis over topbadminton of topsport - is jouw topcarrière en wat ik erover lees voorlopig als het langdurig inhouden van mijn adem. Wanneer je de NK-finale haalt, dan zou ik uitademen. Wanneer je een (halve) finale van een Open of International haalt, dan zou ik uitademen. Op enig moment hoop ik als badmintonliefhebber die zichtbare stap omhoog te zien, al was het maar ter bevestiging van jouw keuze voor een onafhankelijk team.

Voorlopig houd ik mijn adem dus nog in.

geschreven door

Wat vind jij? Er zijn al 148 waarderingen!

Over de auteur: Christ de Rooij

Christ voert de eindredactie van badmintonline.nl. Reacties bij artikelen onder de badmintonline-naam worden door hem geplaatst.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Over de auteur: Christ de Rooij

Christ voert de eindredactie van badmintonline.nl. Reacties bij artikelen onder de badmintonline-naam worden door hem geplaatst.

Meer nieuws