badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Junior Master Almere: De Denen komen revanche nemen

In het weekend van 21-22 maart 2015 organiseert BV Almere weer de Junior Master Almere 2015. Net als voorgaande jaren heeft het toernooi weer een internationaal karakter!

Junior Master Almere: De Denen komen revanche nemen - BV Almere
© BV Almere
Junior Master Almere: De Denen komen revanche nemen - BV Almere
© BV Almere +

 

Naast de traditionele komst van de Vlaamse Badminton Liga komen er dit jaar ook circa 55 Denen naar Almere. Ze hebben maar een doel, revanche nemen voor twee jaar terug!

Denen

De Denen komen met circa 55 spelers welke zullen uitkomen in de <11, <13 en <15. Door de deelname van de Denen in de <11 belooft ook die leeftijdsgroep een sterke en drukke bezetting te krijgen. De selectie van <15 bestaat zelfs louter uit Master- en Elitespelers en die zullen dan ook uitkomen in de <15+. Ook in de <13 komen de Denen met ijzersterke, master- en elitespelers!

Belgen

De Belgen scoren al jaren uitstekend tijdens de Junior Master Almere. Met de komst van de sterke Deense selectie zijn ze er blijkbaar niet geheel gerust op en hebben ze besloten een sterkere selectie naar Almere te sturen. Zo komen onder meer de winnaars van <13 en <15 van Hoensbroek naar de Flevopolder.

Nederland

Doordat de Junior Master Almere 2015 een verplicht toernooi is voor de nationale selecties <15 & <17 en alle academies belooft het een buitengewoon spannend en druk bezet toernooi te worden!

Extra sporthal!

Door de komst van de grote groep Denen heeft de toernooiorganisatie besloten een derde sporthal te huren. Naast onze eigen Sportcomplex RCS zal het toernooi op zaterdag ook gespeeld worden in Sporthal Almere Haven (12 banen) en Sporthal FBK (9 banen). Op zaterdag kan er dus op 31 banen gespeeld worden! Waar welke groep komt te spelen, zal later bekend worden gemaakt.

Inschrijven

Het is nog mogelijk je in te schrijven! De inschrijving sluit 1 maart 2015. Inschrijven kan via badmintonnederland.toernooi.nl.

geplaatst door

verkregen via BV Almere

vorig artikel

Deze week Dutch Junior International 2015 bij Duinwijck

3 jaar geleden

volgend artikel

Eerste landstitel voor BC DKC

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 7 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws