Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© sxc.hu

Sportmarketing en adviesbureau gaat verbeterpunten Carlton Eredivisie onderzoeken

© sxc.hu+

Zaterdag j.l. heeft onder leiding van sportjournalist Theo Plasschaert een tweede bijeenkomst plaats gevonden met negen van de tien voorzitters van de Carlton Eredivisie verenigingen en hun managers om met elkaar te discussiëren over de noodzakelijke kwaliteitsimpulsen voor de Carlton Eredivisie op korte en langere termijn.

Korte termijn betekent het seizoen 2015/2016. Deze discussies werden begeleid door het Sportmarketing en Adviesbureau Van Dooren Advies. Dat er kwaliteitsimpulsen nodig zijn, daarvan was iedereen overtuigd. Niets doen is geen optie, maar over het wanneer en hoe verschilden de meningen.

Een kleine werkgroep onder leiding Van Dooren Advies, bestaande uit een aantal voorzitters , leden van de LCW en de medewerkers van het Bondsbureau, gaan de komende weken zich buigen over de noodzakelijke verbeterpunten voor de korte en langere termijn. Ons bestuur zal die adviezen toetsen aan haar eigen opvatting met betrekking tot de toekomst van de Carlton Eredivisie. Waarbij met name aandacht geschonken zal worden aan de constatering dat de uitkomst van de Carlton Eredivisie wedstrijden over het algemeen zo voorspelbaar is. En dat alleen al daardoor er zo weinig media belangstelling is.

Kortom, de uitdaging ligt vooral in het vergroten van het aantal spanningsmomenten. Deze discussie maakt onderdeel uit van het grote project 'A Clear Future', waarbij de eredivisiewedstrijden een aanjaagfunctie moeten hebben voor het uitdragen van de kracht van onze sport. Wij houden u op de hoogte!

Clemens Wortel

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

De eerste drie weken

3 jaar geleden

volgend artikel

Lidmaatschap sportverenigingen stabiel

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 8 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws