Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© NOC*NSF

Subsidieaanvraag Maatwerkbudget toegekend door NOC*NSF

© NOC*NSF+

De extra subsidie voor organisatieontwikkeling ('maatwerkbudget') die Badminton Nederland bij NOC*NSF aangevraagd heeft in het kader van A Clear Future is toegekend: een mooie opsteker, erkenning en ondersteuning voor het veranderingstraject dat doorlopen wordt.

NOC*NSF beoordeelt en kent op basis van de "Richtlijnen bestedingsplan Lotto" de aanvragen toe. Het is een voorziening vanuit de sport met als doel om bonden te helpen een doorbraak te realiseren in het versterken van de organisatie(s).

De plannen en activiteiten van de bond moeten in het verlengde van doelstellingen en regelingen van de Sportagenda liggen, waardoor het maatwerkbudget indirect de bijdrage aan de collectieve doelen vergroot.

Een ander doel is om kennis en expertise wat betreft samenwerking en organisatieontwikkeling te borgen binnen de sport. Door vanuit het collectief te investeren in doorbraken op dit gebied, kunnen alle bonden profiteren van de opgebouwde kennis en expertise.

Badminton Nederland is zeer tevreden over deze toekenning!

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Lidmaatschap sportverenigingen stabiel

3 jaar geleden

volgend artikel

Vier verenigingen op weg met A Clear Future

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 9 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws