Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© BC Victoria

28 en 29 maart jeugdtoernooi bij Victoria in Hoensbroek

© BC Victoria+

BC Victoria Hoensbroek staat bekend om haar goede nationale en internationale toernooien. In 2015 wordt voor de 13e keer het jeugdranglijst toernooi georganiseerd voor de jeugdklassen U11, U13, U15 en U17.

Het toernooi maakt deel uit van het Limburgse Jeugdranglijst circuit 2014/2015. Daarnaast vinden er nog jeugdranglijst toernooien plaats in Stein, Bocholtz, Weert, Maasbracht, Roermond en de Limburgse jeugdkampioenschappen.

Het is een aantrekkelijk toernooi voor alle kinderen en jeugdspelers uit geheel Nederland en de grensstreken van Duitsland en België. De limburgse jeugdspelers kunnen op dit toernooipunten behalen voor de Limburgse Jeugdranglijst. Op het eindtoernooi in Roermond worden de ranglijstwinnaars apart gehuldigd.

Goed om te weten

Wanneer: op 28 en 29 Maart 2015

Plaats: Sporthal In de Biessen, Gravin van Schoenbornlaan 4, Hoensbroek

Tijden: zaterdag 09.00-20.00, zondag 09.00-18.00 uur

door

via BC Victoria

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Nederlanders in de Swiss Open

3 jaar geleden

volgend artikel

Russell Muns nieuwe hoofdtrainer bij Conquesto in Zoetermeer

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 4 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws